Aanvragen tegemoetkoming schoolkosten aanvraagformulier

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.

De aanvraag voor de Tegemoetkoming voor schoolkosten kunt u online indienen middels een online aanvraagformulier bij de Informatie Beheer Groep. U kunt de tegemoetkoming tegelijkertijd voor meerdere kinderen aanvragen. Indien u in het voorgaande schooljaar ook al tegemoetkoming heeft ontvangen dan heeft u als het goed is reeds in maart 2009 een aanvraagformulier ontvangen.

De aanvraag voor de tegemoetkoming kan ingediend worden door de wettelijk vertegenwoordiger. Dit is de ouder of voogd die het gezag over het kind heeft. Indien u dit gezag deelt dan kan alleen de ouder die de kinderbijslag ontvangt de tegemoetkoming school kosten aanvragen. U kunt de tegemoetkoming indienen gedurende het schooljaar (tot uiterlijk 31 juli 2010).

Als uw kind dit schooljaar studeren dan kan hij studiefinanciering krijgen vanaf 1 oktober. U heeft dan nog recht op de tegemoetkoming over de periode 1 augustus tot 1 oktober.

 

 

 

 

 

 

Informatie op deze website is afkomstig van de officiele websites van de uitvoerende instanties. Kijk hier voor een overzicht.

Ben je op zoek naar leuke websites voor kinderen? Kijk eens hier voor de allerleukste Kinderspelletjes of Kleurplaten.  Of wat dacht je van een leuke website over Dora of de Teletubbies.

Kinderfeestje vieren? kijk hier voor draaiboeken van Prinsessenfeestje,een Piratenfeestje of een Voetbalfeestje.