Achtergrond en voorwaarden

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.

Voorwaarden

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gebaseerd op openbaar beschikbare informatie. Ik heb echter deze informatie vaak op een andere manier verwoord om deze meer toegankelijk te maken en op een eenduidige wijze voor de diverse regelingen te kunnen presenteren. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Aangezien er regelmatig wijzigingen optreden in regelingen kan ik bovendien helaas niet garanderen dat de hier gegeven informatie altijd actueel is.

De verantwoordelijkheid voor het op het op een correcte manier aanspraak maken op de diverse regelingen waarover ik hier informatie geef ligt geheel bij de gebruiker van deze website. Voor de meest actuele informatie verwijs ik u door naar de instanties welke zijn belast met het uitvoeren van de diverse regelingen. Wij zullen altijd melding maken van welke instantie dit is voor een specifieke regeling. Verwijzingen naar deze instanties heb ik opgenomen bij 'Andere Websites'.

Doelstelling

De doelstelling van Kinderbijslag.org is om ouders een zo compleet en eenduidig mogelijk overzicht te bieden van de de diverse regelingen die voor hen van toepassing kunnen zijn. Daarnaast probeer ik dit op een zo eenvoudig mogelijke manier te verwoorden.

Achtergrond

Deze website is opgezet door Carolien ter Schuure, woonachtig te Deventer. Ik heb deze website opgezet om ouders te helpen een overzicht te krijgen van diverse financiële regelingen. Ik vond het zelf lastig om hier een goed overzicht over te krijgen dus ben ik zelf een keer begonnen met wat aantekeningen te maken van wat er voor mijn situatie van belang was. Aangezien ik het leuk vindt om te schrijven en aangestoken door een vriend die als hobby het maken van websites heeft heb ik besloten die aantekeningen uit te breiden en te verwerken in deze website.

Vind je deze website handig of heb je op of aanmerkingen laat het me dan alsjeblieft even weten middels het contactformulier.

 

 

 

 

 

Informatie op deze website is afkomstig van de officiele websites van de uitvoerende instanties. Kijk hier voor een overzicht.

Ben je op zoek naar leuke websites voor kinderen? Kijk eens hier voor de allerleukste Kinderspelletjes of Kleurplaten.  Of wat dacht je van een leuke website over Dora of de Teletubbies.

Kinderfeestje vieren? kijk hier voor draaiboeken van Prinsessenfeestje,een Piratenfeestje of een Voetbalfeestje.