Inkomen

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.

Voor de kinderbijslag is uw inkomen of salaris niet van belang. Wel kan het eventuele inkomen van uw kind een rol spelen.

Indien uw kind jonger is dan 16 jaar dan maakt het voor de kinderbijslag niet uit hoeveel uw kind bijverdient. Is het echter 16 of 17 dan is er een maximum.

In het geval dat uw kind thuis woont dan is dit maximum €1.240 netto per kwartaal (uitwonend: €1.754). Daarnaast mag uw kind in de zomervakantie met vakantiewerk €1.250 extra bijverdienen. Is het vakantiewerk bij dezelfde werkgever als de gewone bijbaan dan moet de werkgever wel een verklaring afgeven dat het om vakantiewerk gaat!

Verdient uw kind meer dan dit bedrag dan vervalt het volledige recht op kinderbijslag.

Let op: verdient uw kind meer dan €800 per kwartaal dan bent u verplicht dit door te geven aan de Sociale Verzekeringsbank.

 

 

 

 

 

Informatie op deze website is afkomstig van de officiele websites van de uitvoerende instanties. Kijk hier voor een overzicht.

Ben je op zoek naar leuke websites voor kinderen? Kijk eens hier voor de allerleukste Kinderspelletjes of Kleurplaten.  Of wat dacht je van een leuke website over Dora of de Teletubbies.

Kinderfeestje vieren? kijk hier voor draaiboeken van Prinsessenfeestje,een Piratenfeestje of een Voetbalfeestje.