Feed items

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.

Kan het tij nog gekeerd worden in de zaak rond de kinderopvangtoeslag?

De kinderopvangtoeslag van ruim driehonderd ouders is door de Belastingdienst onterecht stopgezet en moest worden terugbetaald. Mogelijk gaat het om nog veel meer gedupeerde ouders. Waar draait de zaak precies om? En kan staatssecretaris Menno Snel van Financiën de situatie nog redden?

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5964673/kan-het-tij-nog-gekeerd-worden-in-de-zaak-rond-de-kinderopvangtoeslag.html

Belastingdienst zette onterecht toeslag kinderopvang stop van moeder

De Belastingdienst heeft in 2016 onterecht de kinderopvangtoeslag van een moeder stopgezet, oordeelt de rechtbank in Rotterdam vrijdag. Eerder werd tijdens de rechtszaak bekend dat niet bij driehonderd, maar mogelijk bij duizenden ouders de kinderopvangtoeslag onterecht is stopgezet.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5964468/belastingdienst-zette-onterecht-toeslag-kinderopvang-stop-van-moeder.html

Belastingdienst biedt ouders stop op rechtszaken om toeslag kinderopvang

Staatssecretaris Menno Snel wil rechtszaken die tegen ouders lopen over de kinderopvangtoeslag tijdelijk stopzetten. De Belastingdienst doet het "aanbod" om de zaken tijdelijk op te schorten, bevestigt het ministerie van Financiën.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962999/belastingdienst-biedt-ouders-stop-op-rechtszaken-om-toeslag-kinderopvang.html

Belastingdienst zette vermoedelijk duizenden toeslagen ten onrechte stop

De Belastingdienst heeft veel vaker toeslagen ten onrechte stopgezet dan tot nu toe gedacht. De fiscus heeft niet alleen bij het Eindhovense gastouderbureau Dadim onrechtmatig gehandeld. Het gaat mogelijk om duizenden gevallen.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962798/belastingdienst-zette-vermoedelijk-duizenden-toeslagen-ten-onrechte-stop.html

Man draagt vijftien kledingstukken om toeslag easyJet te voorkomen

De 46-jarige Schot John Irvine werd er voor zijn terugvlucht van Nice naar Edinburgh op gewezen dat zijn koffer te zwaar was en dat hij een toeslag moest betalen. In plaats van zijn portemonnee te trekken, besloot de man om vijftien extra shirts en truien over zijn kleding te dragen om de koffer lichter te maken.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962717/man-draagt-vijftien-kledingstukken-om-toeslag-easyjet-te-voorkomen.html

Snel: Geen schadevergoeding ouders opvangtoeslag 'onvoorstelbaar'

Het is volgens staatssecretaris Menno Snel van Financiën "onvoorstelbaar" dat de ruim driehonderd ouders die door de fiscus ten onrechte beschuldigd zijn van fraude met de kinderopvangtoeslag "geen schadevergoeding ontvangen".

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5960737/snel-geen-schadevergoeding-ouders-opvangtoeslag-onvoorstelbaar.html

'Klokkenluider in zaak kinderopvangtoeslag door fiscus op non-actief gezet'

De ambtenaar die interne stukken rond de zaak over kinderopvangtoeslag naar buiten zou hebben gebracht, is door de fiscus op non-actief gesteld, melden Trouw en RTL Nieuws dinsdag op basis van anonieme bronnen. De persoon wordt verdacht van schending van zijn ambtseed. Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) kwam door de kwestie onder vuur te liggen.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5951868/klokkenluider-in-zaak-kinderopvangtoeslag-door-fiscus-op-non-actief-gezet.html

Staatssecretaris beperkte onderzoek naar fouten fiscus met opvangtoeslag

Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) heeft het onderzoek naar het handelen van de fiscus omtrent het stopzetten van kinderopvangtoeslag laten inperken, melden RTL Nieuws en Trouw dinsdag. Dit was tegen de wens van de onderzoekers die hij zelf had gevraagd de zaak door te lichten.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5940900/staatssecretaris-beperkte-onderzoek-naar-fouten-fiscus-met-opvangtoeslag.html

'Belastingdienst frustreerde onderzoek naar kinderopvangtoeslagaffaire'

De Belastingdienst zou een onderzoek naar de affaire rond het stopzetten van de kinderopvangtoeslag gefrustreerd hebben.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5937534/belastingdienst-frustreerde-onderzoek-naar-kinderopvangtoeslagaffaire.html

Staatssecretaris Snel: 'Fiscus te hardvochtig bij fraudebestrijding toeslagen'

Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) vindt dat de Belastingdienst te hardvochtig is omgegaan met ouders van wie de kinderopvangtoeslag onterecht is stopgezet. De fraudebestrijding in combinatie met strikte regels leidde tot "tunnelvisie" bij de fiscus, zegt de bewindsman dinsdag.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5932077/staatssecretaris-snel-fiscus-te-hardvochtig-bij-fraudebestrijding-toeslagen.html

 

 

 

 

 

Informatie op deze website is afkomstig van de officiele websites van de uitvoerende instanties. Kijk hier voor een overzicht.

Ben je op zoek naar leuke websites voor kinderen? Kijk eens hier voor de allerleukste Kinderspelletjes of Kleurplaten.  Of wat dacht je van een leuke website over Dora of de Teletubbies.

Kinderfeestje vieren? kijk hier voor draaiboeken van Prinsessenfeestje,een Piratenfeestje of een Voetbalfeestje.