Feed items

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p7853/domains/kinderbijslag.org/public_html/modules/views/views.module on line 842.

Kabinet onderzoekt verplichte vaccinatie voor toelating tot kinderopvang

Het kabinet stelt een onderzoek in naar de mogelijkheid om de vaccinatie van kinderen als voorwaarde te stellen voor toegang tot de kinderopvang. Tegelijkertijd treft het ministerie van Sociale Zaken voorbereidingen om tot verplichte inenting over te gaan.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/6003485/kabinet-onderzoekt-verplichte-vaccinatie-voor-toelating-tot-kinderopvang.html

'Fraudeteam Belastingdienst mocht onrechtmatig kinderopvangtoeslagen stopzetten'

De top van de Belastingdienst gaf een speciaal fraudeteam de ruimte om zonder fatsoenlijk onderzoek en tegen de wet in kinderopvangtoeslagen stop te zetten van honderden ouders in 2014, blijkt maandag uit onderzoek van Trouw en RTL Nieuws.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5996765/fraudeteam-belastingdienst-mocht-onrechtmatig-kinderopvangtoeslagen-stopzetten.html

'Diploma honderden medewerkers kinderopvang ongeldig door nieuwe cao'

Door de nieuwe cao in de kinderopvang kunnen honderden pedagogisch medewerkers niet meer direct aan de slag in die branche, meldt Radio 1-programma Reporter Radio zaterdag. Sinds vorig jaar is de lijst met diploma's die toegang geven tot een baan sterk ingekort, terwijl de personeelstekorten in de sector groot zijn.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5996227/diploma-honderden-medewerkers-kinderopvang-ongeldig-door-nieuwe-cao.html

'Ministerie bemoeide zich met onderzoek kindertoeslag Belastingdienst'

Ambtenaren van het ministerie van Financiën hebben zich bemoeid met een onafhankelijk onderzoek naar de rol van de Belastingdienst in het onrechtmatig stopzetten van kinderopvangtoeslag.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5993209/ministerie-bemoeide-zich-met-onderzoek-kindertoeslag-belastingdienst.html

Hoger beroep tegen vrijgeven dossier in zaak kinderopvangtoeslag

De Belastingdienst gaat in hoger beroep tegen het vonnis van de Rotterdamse rechtbank over een zaak in de kinderopvangtoeslagaffaire, meldt staatssecretaris Menno Snel vrijdag. Het gaat hierbij om het vrijgeven van het onderzoeksdossier van de vrouw die de fiscus aanklaagde vanwege de onterechte stopzetting van haar toeslag.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5982558/hoger-beroep-tegen-vrijgeven-dossier-in-zaak-kinderopvangtoeslag.html

Kan het tij nog gekeerd worden in de zaak rond de kinderopvangtoeslag?

De kinderopvangtoeslag van ruim driehonderd ouders is door de Belastingdienst onterecht stopgezet en moest worden terugbetaald. Mogelijk gaat het om nog veel meer gedupeerde ouders. Waar draait de zaak precies om? En kan staatssecretaris Menno Snel van Financiën de situatie nog redden?

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5964673/kan-het-tij-nog-gekeerd-worden-in-de-zaak-rond-de-kinderopvangtoeslag.html

Belastingdienst zette onterecht toeslag kinderopvang stop van moeder

De Belastingdienst heeft in 2016 onterecht de kinderopvangtoeslag van een moeder stopgezet, oordeelt de rechtbank in Rotterdam vrijdag. Eerder werd tijdens de rechtszaak bekend dat niet bij driehonderd, maar mogelijk bij duizenden ouders de kinderopvangtoeslag onterecht is stopgezet.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5964468/belastingdienst-zette-onterecht-toeslag-kinderopvang-stop-van-moeder.html

Belastingdienst biedt ouders stop op rechtszaken om toeslag kinderopvang

Staatssecretaris Menno Snel wil rechtszaken die tegen ouders lopen over de kinderopvangtoeslag tijdelijk stopzetten. De Belastingdienst doet het "aanbod" om de zaken tijdelijk op te schorten, bevestigt het ministerie van Financiën.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962999/belastingdienst-biedt-ouders-stop-op-rechtszaken-om-toeslag-kinderopvang.html

Belastingdienst zette vermoedelijk duizenden toeslagen ten onrechte stop

De Belastingdienst heeft veel vaker toeslagen ten onrechte stopgezet dan tot nu toe gedacht. De fiscus heeft niet alleen bij het Eindhovense gastouderbureau Dadim onrechtmatig gehandeld. Het gaat mogelijk om duizenden gevallen.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962798/belastingdienst-zette-vermoedelijk-duizenden-toeslagen-ten-onrechte-stop.html

Man draagt vijftien kledingstukken om toeslag easyJet te voorkomen

De 46-jarige Schot John Irvine werd er voor zijn terugvlucht van Nice naar Edinburgh op gewezen dat zijn koffer te zwaar was en dat hij een toeslag moest betalen. In plaats van zijn portemonnee te trekken, besloot de man om vijftien extra shirts en truien over zijn kleding te dragen om de koffer lichter te maken.

Bronpagina: 
https://www.nu.nl/algemeen/5962717/man-draagt-vijftien-kledingstukken-om-toeslag-easyjet-te-voorkomen.html

 

 

 

 

 

Informatie op deze website is afkomstig van de officiele websites van de uitvoerende instanties. Kijk hier voor een overzicht.

Ben je op zoek naar leuke websites voor kinderen? Kijk eens hier voor de allerleukste Kinderspelletjes of Kleurplaten.  Of wat dacht je van een leuke website over Dora of de Teletubbies.

Kinderfeestje vieren? kijk hier voor draaiboeken van Prinsessenfeestje,een Piratenfeestje of een Voetbalfeestje.